Nervové sušenky Abatyše Hildegardy

Připravíme si: 45 gr mletý muškátový oříšek, 45 gr mletá skořice, 10 gr mletý hřebíček, 1,5 kg špaldová mouka hladká, 400 gr cukr (ideálně xylitol nebo kokosový cukr), 250 gr másla, 200ml oleje, 4 vejce, 200 gr sekané mandle, 1 kypřící prášek, 1 prášek do perníku.

Postup: Poměr koření je třeba dodržet!!!!!
Koření se promíchá s moukou a ostatními přísadami. Vypracuje se těsto a nechá se zabalené ve folii odpočívat přes noc. Těsto se vyválí na ¾ cm tloustou placku a vykrajují se sušenky o průměru cca 5 cm.  Nebo letos jsem zkoušela péct ve formičkách na vanilkové rohlíčky a ořechy, protože vyvalování dětem ještě moc nejde a chtěly sušenky upéct samy.
Peče se na 220°C přibližně 6-8 minut. Z jedné dávky je 220 sušenek.

Sušenky bystří smysly, obšťastní člověka a odejmou ze srdce hořkost, snižují v těle množství škodlivých šťáv. Člověk se stane prozíravějším, jeho horizont se rozšíří a takto posílen může najít řešení svého problému. Je třeba mít sušenky stále v zásobě a dát si denně 1-3.

Je velice zvláštní, že když má někdo starosti při hubnutí a jí tyhle sušenky, tak ještě nikdo z  našich klientů po Hildegardiných sušenkách nepřibral, ale všichni po nich cítili, že těžkou situaci zvládnou.
Asi na tom něco bude:-)

 

 

 

Posted in Nezařazené.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *